Berkley’s Stables is sinds 1974 al een bruisende organisatie in de paardenwereld. Egbert Schep begon in eerste instantie met het fokken en handelen van paarden. Nadat Egbert stopte met zijn werkzaamheden in dit bedrijf, zijn er nog drie ander eigenaren geweest van Berkley’s Stables. Iedere eigenaar had zijn of haar eigen specialiteit, van Western rijden tot aangespannen rijden en van pensionstalling tot het trainen van dressuurpaarden. Ondanks de verschillende eigenaren, is er één ding hetzelfde gebleven in al die jaren: de passie voor paarden.

De familie Antoniou

Sinds 2002 is de familie Antoniou eigenaar van Berkley’s Stables. Wij richten ons met het bedrijf op alle takken van de paardensport, zoals dressuur, springen maar ook recreatie. Gezelligheid en gemoedelijkheid staan bij ons voorop. We vinden het belangrijk dat iedereen veel plezier heeft aan zijn of haar paard en dat de paardensport op ieder niveau bedreven kan worden. Het resultaat van deze instelling is dat iedereen elkaar weleens de helpende hand toesteekt en dat iedereen met plezier naar stal gaat.

Over Nathalie

Nathalie is dagelijks bezig met het stalwerk, lesgeven en het verzorgen van de paarden. Verder heeft Nathalie haar All-Round ORUN succesvol afgrond en geeft ze al meer dan 12 jaar les in zowel dressuur en springen. Ze doet dit op diverse niveaus, daarom maakt het niet uit of je beginner of gevorderd bent. Ook heeft Nathalie verschillende paarden zadelmak gemaakt waaronder ook een aantal Friese paarden. Deze zijn opgeleid tot M niveau en verkocht naar Amerika.

Bovendien is Nathalie in het bezit van haar ruiter- en koetsiersbewijs en heeft ze meerdere paarden naar het Z gereden, zij is ervaren tot Z springen en heeft ZZ- licht dressuur gereden.
Haar passie gaat op dit moment uit naar haar jonge dressuurpaard, een Rohdiamant x Don Primero, genaamd Eyecatcher. Waarmee zij inmiddels twee selectiewedstrijden voor het regio-kampioenschap heeft gereden in het M1 en twee maal als eerste is geëindigd.

Over Arthur

Arthur is werkzaam als hoefsmid en geeft dressuur- en springles. Hij is gediplomeerd All-Round Orun instructeur. Arthur is ervaren tot Z dressuur en Z springen . De laatste jaren richt hij zich meer op het springen. Dit blijkt ook wel uit het feit dat Arthur sinds 2013 erkend parcourbouwer is en al sinds jaar en dag instructeur is op de KNHS Zomerkampen. Arthur is naast zijn activiteiten bij Berkley’s Stables ook intensief met paarden bezig. Zo heeft hij de hoefsmederij Arthur Schoonhoven waarmee hij zijn dagelijkse werkzaamheden verricht in en rondom de Krimpenerwaard. Ook beslaat hij de paarden bij de bereden politie. Arthur is verder in het bezit van zijn ruiterbewijs, koetsiersbewijs en beleerd ook paarden voor de wagen.

Berkleys Stables

overons6

overons7